Kantelement | Kantelement L-Form | Kantelement Garage | Kantelement Hörn | Kantelement Vinklar | Husgrunder | Sitekarta | Kontakt

Kantelement L-Form

Postad i: , ,

Kantelement L-Form

Grundmäklarna tillverkar kantelement L-form för hand. Ett av de vanligaste kantelementen är det i L-form och är det som oftast utgör ramen på en gjuten platta. Våra element finns i alla storlekar och former och tillverkas av frigolit och cellplastisolering vilken utgör rygg och bottenplatta i olika hårdhetsgrader efter behov. Våra kantelement L-form klädes sedan med en mycket stark och flexibel fibercementskiva vid namn naturit. Skivan limmas fast på kantelementets rygg och vidhäftigheten är så bra att så kallade ”skivsläpp” inte har varit något problem för GrundMäklarna AB. Limmet är miljödeklarerat och utsöndrar inga miljöfarliga ämnen när det är monterat. Våra kantelement är fasade längst upp, frästa i sidled för maximal passform. Cellplasten och naturitskivan bildar tillsammans en yta som minimerar köldbrygga när kantelementen monteras bredvid varandra. Leveranstid av våra element är ( vid akuta behov ) inom 48 timmar. GrundMäklarna AB hjälper alltid till med att lösa leveranser fort. Ett av GrundMäklarnas varumärke är snabba leveranser. In i minsta detalj formar vi grunderna och kantelementen efter era behov. Våra grunder levereras med allt vad du behöver. Allt för din grund levereras till byggplatsen. Får vi ditt förtroende – ger vi er nya lösningar. Välkommen att kontakta Grundmäklarna AB. Telefon: 0520 – 137 01.

Vi är en unik fabrik som tillverkar våra element för hand.

En offert är alltid gratis!

 

Kanske du hade rätt när de trodde att levitra generiska är användbara om potobnyh sjukdomar levitra på nätet beslag bra och det är oklart varför det är så.