Kantelement | Kantelement L-Form | Kantelement Garage | Kantelement Hörn | Kantelement Vinklar | Husgrunder | Sitekarta | Kontakt

Kantelement

Postad i: , ,

Kantelement

Grundmäklarna tillverkar grundelement för villor, radhus, garage, fritidshus, förråd, stallar, industrihallar och flervåningshus. Kantelement är ett ekonomiskt bättre alternativ till den klassiska gjutformen både vad gäller arbetstid och materialåtgång. Man kan dessutom forma dem i alla vinklar och i förväg bygga ihop hela burspråk. Kantelement i L-form är det som oftast utgör ramen på en gjuten platta. Våra grundelement finns i alla storlekar och former och tillverkas av frigolit och cellplastisolering vilken utgör rygg och bottenplatta i olika hårdhetsgrader efter behov. Våra kantelement klädes sedan med en mycket stark och flexibel fibercementskiva vid namn naturit.  Skivan limmas fast på kantelementets rygg och vidhäftigheten är så bra att så kallade ”skivsläpp” inte har varit något problem för GrundMäklarna AB. Limmet är miljödeklarerat och utsöndrar inga miljöfarliga ämnen när det är monterat. Våra kantelement är fasade längst upp, frästa i sidled för maximal passform. Cellplasten och naturitskivan bildar tillsammans en yta som minimerar köldbrygga när kantelementen monteras bredvid varandra. Leveranstid av våra element är ( vid akuta behov ) inom 48 timmar. GrundMäklarna AB hjälper alltid till med att lösa leveranser fort. Ett av GrundMäklarnas varumärke är snabba leveranser. In i minsta detalj formar vi grunderna och kantelementen efter era behov. Våra grunder levereras med allt vad du behöver. Allt för din grund levereras till byggplatsen. Vad behöver du? Kantelement, armeringsstål, värmegolv.

Får vi ditt förtroende – ger vi er nya lösningar. En offert är alltid gratis!

Vi är en unik fabrik som tillverkar våra element för hand.

Välkommen att kontakta Grundmäklarna AB. Telefon: 0520 – 137 01.

Kantelement L-Form

Kantelement

Grundmäklarna tillverkar kantelement L-form för hand. Ett av de vanligaste kantelementen är det i L-form och är det som oftast utgör ramen på en gjuten platta. Våra element finns i alla storlekar och former och tillverkas av frigolit och cellplastisolering vilken utgör rygg och bottenplatta i olika hårdhetsgrader efter behov. Våra kantelement L-form klädes sedan med en mycket stark och flexibel fibercementskiva vid namn naturit. Skivan limmas fast på kantelementets rygg och vidhäftigheten är så bra att så kallade ”skivsläpp” inte har varit något problem för GrundMäklarna AB. Limmet är miljödeklarerat och utsöndrar inga miljöfarliga ämnen när det är monterat. Våra kantelement är fasade längst upp, frästa i sidled för maximal passform. Cellplasten och naturitskivan bildar tillsammans en yta som minimerar köldbrygga när kantelementen monteras bredvid varandra. Leveranstid av våra element är ( vid akuta behov ) inom 48 timmar. GrundMäklarna AB hjälper alltid till med att lösa leveranser fort. Ett av GrundMäklarnas varumärke är snabba leveranser. In i minsta detalj formar vi grunderna och kantelementen efter era behov. Våra grunder levereras med allt vad du behöver. Allt för din grund levereras till byggplatsen.

Kantelement Specialvinklar

Kantelement - Specialvinklar

Kantelement – Specialvinklar – Hela Burspråk. Ett äkta Svenskt hantverk som kommer ifrån GrundMäklarnas egen kantelementfabrik i Trollhättan.
GrundMäklarna AB driver en kantelementfabrik i Trollhättan där alla kantelement tillverkas för hand. På grund av att GrundMäklarna AB satsar på människor istället för maskiner är flexibiliteten i produktionen mycket hög då varje enskild kund kan få personlig service. Leveranstiderna hör till Sveriges snabbaste och problemlösning i samband med logistik är GrundMäklarnas styrka. Förutom att alla element tillverkas för hand kan GrundMäklarna AB i sin unika tillverkningsprocess producera lösningar för alla storlekar och behov. Kvalitén blir hög eftersom varje kantelement granskas för hand för att motsvara våra och kundens krav på finish, hållfasthet och vinklar.
Leveranstiden av våra kantelement hålls nere till 5 arbetsdagar. I extrema fall kan GrundMäklarna AB leverera på 48 timmar. GrundMäklarna AB bygger och levererar hela burspråk oavsett vinklar. Vi tillverkar även radieelement med utanpåliggande böjd fibercementskiva som beklädnad. För kantelementfabriken finns det inga problem utan bara nytänkande och egna förslag på lösningar.

Kantelement Specialhörn

Grundmäklarna AB tillverkar ett specialhörn som är ett kantelement framtaget för hörn och som sträcker sig utanför alla standard mått. På fabriken hos GrundMäklarna AB tillverkas för hand, sådana kantelement som föreskrivs av konstruktörerna. Eftersom all tillverkning sker manuellt finns det heller inga begränsningar i storlek och form. Konstruktörerna kan rita in exakt de kantelement som han anser passar objektet utan att behöva anpassa sina konstruktioner efter de standard mått som normalt finns att tillgå. Här är ett exempel på ett hörn som är 900mm högt. Hos GrundMäklarna AB finns det inga begränsningar i produktionen av kantelement.

Kantelement för Garage

Kantelement Garage

GrundMäklarna AB har utvecklat ett eget kantelement – ett garageelement som efter gjutning får en färdig betongklack i stället för den konventionella lecastenen som normalt muras på plattan. Denna lösning är både tids- och ekonomibesparande. Tack vare våra kantelement sparar man bara på ett garage tusentals kronor och slipper flera moment. Utseendemässigt får man dessutom  ett material som beklädnad på grunden innan garageväggen. Dessa garageelement ingår i TG-serien och kan även användas till ekonomibyggnader och stall.

Kanske du hade rätt när de tänkte att levitra generiska är bra om potobnyh sjukdomar levitra på nätet anfall bra och det är oklart varför det är så.