Som en viktig aktör inom byggmaterialindustrin har Finnfoam Oy alltid strävat efter att skapa innovationer och erbjuda kvalitetsprodukter till sina kunder. Sedan 2019 har vi haft förmånen att samarbeta med Grundmäklarna, ett framstående bolag inom grundbranschen. Idag är vi stolta att kunna meddela att vi har förvärvat resterande aktier i Grundmäklarna och att de nu till 100% är en del av Finnfoam-koncernen.

Detta partnerskap kommer att skapa en solid grund för framtida tillväxt och framgång för båda företagen. Genom att kombinera våra styrkor och expertis kommer vi att kunna erbjuda ännu mer kompletta lösningar till våra kunder inom bygg- och fastighetssektorn.

Henri Nieminen, ägare och koncernchef för Finnfoam, säger:

"Detta är ett spännande steg i vår tillväxtsresa och en fantastisk möjlighet att ytterligare stärka Finnfoams position på marknaden. Vi ser fram emot att arbeta ännu närmare Grundmäklarna och tillsammans erbjuda enastående värde för våra kunder."

Detta partnerskap är en naturlig utveckling av vårt tidigare samarbete och kommer att ge oss möjlighet att leverera ännu bättre resultat och skapa värde för våra kunder. Tillsammans kommer vi att fortsätta att utveckla banbrytande lösningar och forma framtidens bygg- och fastighetsbransch.