Ta chansen och bli en av oss!

Ekonomiansvarig till Grundmäklarna AB

Bransch: Industri/tillverkning
Stad: Trollhättan

Vi på Grundmäklarna AB söker nu en ekonomiansvarig till vårt kontor i Trollhättan. I rollen rapporterar du till vår VD och är del av ledningsgruppen.

Tjänsten:

I rollen är du ansvarig för den ekonomiska styrningen och uppföljningen av verksamheten. Du är delaktig i affärsplanering samt bidrar till investerings- och produktkalkyler. I detta innefattas även ansvar för utveckling av ekonomisystem. Utöver detta utgör du ett HR stöd till VD. Du är med i fackliga förhandlingar samt hanterar personpolicy kring företagshälsovård, friskvård, kompetensutbildning osv.

Dina arbetsuppgifter består av:

  • Ekonomisk uppföljning, analyser och rapporter
  • Likviditetsplanering
  • Budget och prognos
  • Löpande bokföring och avstämningar balanskonton
  • Moms, inkomstdeklarationer, löner och arbetsgivaravgifter
  • Löne- och personaladministration

Profil:

Du som söker har relevant högskoleutbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av arbete av kvalificerade ekonomiuppgifter. Du har grundläggande kunskaper inom arbetsmiljöområdet och har kännedom om lagar och regler rörande personal. Du är en god kommunikatör och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående och driven. Grundmäklarna är ett företag med hög energi med snabba beslut och ändringar, du bör trivas i denna typ av miljö och vara flexibel och snabb i ditt sätt. Du är analytisk och lösningsorienterad. Du ges utrymme att bidra och får gärna vilja påverka och förändra. Som ekonom har du givetvis ordning och reda och är självklart strukturerad i ditt arbete.

Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar löpande med urval.

Har du några frågor kontakta:

Tony Carlsson – tony@grundmaklarna.se- – +46 707798043

Mikael Rastenberger – mikael@grundmaklarna.se – +46 707798042

Grundmaklarna_vit

Grundmäklarna AB tillverkar kantelement i alla dess former samt levererar kompletta grundpaket med cellplast, armering osv.

Följ oss

Kontakta oss

Kontaktinformation

Copyright 2017 ©